Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
22.7 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Επίσημη πρώτη για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Πρέπει να διαβάσετε

Με την παρουσία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίασε για πρώτη φορά, το νέο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης, άνοιξε τη συνεδρίαση αναφερόμενος στις διεθνείς εξελίξεις: στα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και το ενεργειακό. Όσον αφορά στα σενάρια για πρόωρες εκλογές, ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα είναι έτοιμο, όποτε και αν γίνουν».

Το παρόν έδωσαν ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο επικεφαλής των ψηφοδελτίων Ευάγγελος Αργύρης. Όπως ειπώθηκε μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει να καταρτίζονται τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους και έχει διαμορφωθεί ο βασικός κορμός.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών του πολιτικού συμβουλίου, ανάμεσα τους και από το Ηράκλειο, η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη, όπου έκανε αναφορά στο κλίμα που επικρατεί τοπικά, στον σαφή πολιτικό λόγο προς την κοινωνία, αλλά και θέματα της αυτοδιοίκησης που λόγω της ιδιότητας της έχει εντοπίσει την ανάγκη πολιτικών παρεμβάσεων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα