Την ήττα με 3-0 σετ απο την Κηφισιά, γνώρισε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, στο πρώτο της παιχνίδι μετά απο 2 μήνες.
Η Κηφισιά παρουσιάστηκε πιο έτοιμη απο τον ΟΦΗ, καθώς είχε και κάποια φιλικά παιχνίδια στα πόδια της, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ, που δεν είχε ρυθμό.
Αυτό, έπαιξε το ρόλο του στην έκβαση του αγώνα και ειδικά στις λεπτομέρειες.
Ο ΟΦΗ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια (1-1) στο δεύτερο σετ, αλλά τελικά το έχασε με 25-27 και αυτό επηρέασε την ψυχολογία του.
Με το 0-2 στην πλάτη και χωρίς παιχνίδια στα πόδια του, ήταν δύσκολο για τον ΟΦΗ να αντιδράσει.
Η ομάδα του Ακη Φλαούνα άξιζε πάντως ένα σετ, ωστόσο η νίκη της Κηφισιάς είναι δίκαιη, κάτι που παραδέχθηκαν όλη.
Ο ΟΦΗ συνεχίζει με δυο ήττες στα δυο ματς που έχει παίξει στην Volley League και ετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ξανά στο Λίντο.

Σαν ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Ο ΟΦΗ δεν είχε τον Αυστριακό πασαδόρο Τάλερ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος πριν το παιχνίδι είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννη Δανδάλη, ενώ χαιρέτησε και τα μέλη της ομάδας της Κηφισιάς, αλλά και τους αξιωματούχους του αγώνα.

Τα σετ: 19-25, 25-27, 18-25.
ΟΦΗ (Φλάουνας): Ντράγκο 4, Χαντ 8, Χαραλαμπίδης 1, Μάρκς 19, Ρουμελιωτάκης 6, Γαλλιώτος 2, Καρατζάς 3, Βελούδης, Μονιάκης, Κοσκινάς, Μανωλάκης.
Κηφισιά (Ζαλμάς): Νικολάκης 4, Ζουπάνης 20, Κοτσάκης 15, Μπάσης 3, Τσάμπερλέιν 9, Σπυριούνης 11, Κοντοστάθης, Μελλές, Σονακης, Ζαρωτιάδης, Σπιλιώτης, Παπαδόπουλος.