Στο επίκεντρο της συνάντησης το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Ομοσπονδιών Κανοέ Καγιάκ

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, ο κ. Νίκος Κουριδάκης, Έφορος Κανοέ Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και Μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανοέ Καγιάκ, και ο κ. Μανόλης Αγγελάκης, Προπονητής του Τμήματος Κανοέ Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και SUP (Stand Up Paddle – Όρθιας Σανιδοκοπηλασίας)

Σκοπός της επίσκεψης, η ενημέρωση για το επικείμενο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Ομοσπονδιών Κανοέ Καγιάκ της Ευρώπης που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Χανιά, στις 25 Μαρτίου 2023, καθώς επίσης και για την ανάληψη των πανελληνίων πρωταθλημάτων SUP τα οποία θα διεξαχθούν στις 12,13 και 14 Μαΐου 2023 στον Κόλπο της Σούδας.

Τέλος, ο κ. Κουριδάκης και ο κ. Αγγελάκης παρέδωσαν στον Αντιπεριφερειάρχη, καθώς και στην Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε. Χανίων κα Κατερίνα Ζομπανάκη, το απολογιστικό τεύχος των δραστηριοτήτων του Ομίλου για το 2022, μαζί με τις ευχαριστίες τους για τη διαχρονική έμπρακτη υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας προς το Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα