Επιφυλακτικοί οι κάτοικοι για τα έργα της Περιφέρειας στις Γούβες

Προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επιχειρηματιών, δημιουργούν οι τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται στις Γούβες για την δημιουργία κυκλικών κόμβων.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, τόσο ο κυκλικός κόμβος όσο και σήμανση που τοποθετήθηκε στο σημείο από την Περιφέρεια Κρήτης, είναι επικίνδυνα. «Βλέπω πιο επικίνδυνα τα πράγματα τώρα, δεν νομίζω πως είναι σωστά» αναφέρει χαρακτηριστικά, κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα, χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση ενός οδηγού που μίλησε στην Τηλεόραση CRETA, λέγοντας πως εξαιτίας των έργων περίμενε 20 λεπτά, για να περάσει από το σημείο! «Φανταστείτε τι θα συμβεί την καλοκαιρινή περίοδο» τόνισε.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα τροχαία ενώ εξέφρασαν φόβους πως με την υπάρχουσα κατάσταση, θα σημειωθούν και άλλα.

«Μετά από ένα αγώνα 40 χρόνων, ξεκίνησαν τα έργα, γιατί έχουν γίνει πολλά θανατηφόρα τροχαία. Κάτι πήγε να γίνει αλλά και αυτό μου φαίνεται ότι είναι παράδοξο» σημείωσε κάτοικος, κλείνοντας.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα