Επιχείρηση… «νέες ταυτότητες» στη Γαύδο

Στελέχη του Γραφείου Ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων βρέθηκαν στο ακριτικό νησί και 40 κάτοικοι εξέδωσαν νέες ταυτότητες χωρίς ταλαιπωρία και έξοδα.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στο πλευρό των κατοίκων της ακριτικής Ν. Γαύδου στάθηκε έμπρακτα η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ταλαιπωρία και την πολυήμερη διαδικασία που απαιτούνταν για να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου-Σελίνου προκειμένου να εκδώσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Κατόπιν συνεννόησης και συνεργασίας του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Ταξίαρχου Κανέλλου Νικολάου και της Δημάρχου Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, μετέβησαν στο νησί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026, στελέχη του Γραφείου Ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων με σκάφος του Λιμενικού Σώματος Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι αστυνομικοί εξέδωσαν νέα Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας σε 40 κατοίκους, γλιτώνοντάς τους από ταλαιπωρία και έξοδα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, διαβεβαιώνεται ότι η Υπηρεσία “θα συνεχίσει με ανάλογες καθημερινές δράσεις να βρίσκεται σταθερά δίπλα στον πολίτη, διασφαλίζοντας το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης σε κάθε γωνιά του Νομού”.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο

H «Οδύσσεια» έγινε η πιο εμπορική ταινία στην ιστορία της Universal

Επόμενο

Λ. Αυγενάκης: Καθυστερήσεις από το 2020 στην εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών αγροτών και στην επιστροφή χρημάτων από τον e-ΕΦΚΑ

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Ηράκλειο: Τι κατέγραψαν οι κάμερες από την επίθεση με μπογιά στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης – τι δήλωσε ο Νίκος Συριγωνάκης

Στόχος αγνώστων δραστών έγινε τη νύχτα η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Ηρακλείου, που στεγάζεται σε κτηριακό συγκρότημα…