Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
17.2 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Επεισόδιο σε νοσοκομείο: Αστυνομικός – συνοδός ασθενούς χτύπησε δυο νοσηλεύτριες

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα επεισόδιο που δεν χωρά ανθρώπινος νους σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ένας 44χρονος αστυνομικός, ο οποίος είναι γιος ασθενούς που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έβριζε… Θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 44χρονος σε κατάσταση αμόκ έβριζε τους πολιτικούς – κυβερνητικούς και μη – και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει ολόκληρη τη Λαμία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με αρκετά πληρώματα στον χώρο και με πολύ δύσκολα, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Θα γίνει ψυχιατρική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, LamiaReport ο 44χρονος αστυνομικός είναι από τη Λαμία και υπηρετεί σε ΑΤ της Αττικής.

Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ το πρωί θα κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση κατά του ανθρώπου που προκάλεσε το σοβαρότατο επεισόδιο.

Ο αστυνομικός – συνοδός έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά του πρόσωπα ζήτησαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα