Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
9.9 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Επεισοδιακό Σαββατόβραδο με μεθυσμένους ανήλικους σε Ηράκλειο και Χανιά – Τρεις συλλήψεις

Πρέπει να διαβάσετε

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν 17χρονο, κοινωνική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (20/12) στο Αρκαλοχώρι. 

Ο ανήλικος, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό, συνελήφθη μια 53χρονη, υπεύθυνη του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου κατανάλωσε αλκοόλ ο 17χρονος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη χθες (20.12.2025) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπή κατηγορουμένη για παραβάσεις νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ στο Ηράκλειο.

 

Ειδικότερα, χθες (20.12.2025) ανήλικος ο οποίος συμμετείχε σε κοινωνική εκδήλωση    σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Μινώα –Πεδιάδας κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ  με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας συνέλαβαν 53χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

 

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα-Πεδιάδας.”.

Στο κέντρο υγείας 16χρονος στα Χανιά

 

Επεισοδιακό ήταν το Σαββατόβραδο και για έναν 16χρονο στα Χανιά, ο οποίος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα εστίασης στον Αποκόρωνα, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 48χρονο, ιδιοκτήτη του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και την 49χρονη μητέρα του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν χθες (20.12.2025) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης νομοθεσίας προστασίας ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ και της έκθεσης.

Ειδικότερα, χθες (20.12.2025) το βράδυ ανήλικος ευρισκόμενος    σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ  με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο εφημερεύον κέντρο υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας συνελήφθησαν 48χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης και 49χρονη ημεδαπή κηδεμόνας του ανηλίκου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου .”.

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα