«Αγώνας δρόμου» για τους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου να επαναφέρουν την κανονικότητα σε συνοικίες του δήμου, μετά την…επεισοδιακή Ανάσταση του Μεγάλου Σαββάτου.
Κάδοι κατεστραμμένοι, καμμένο φανάρι και διαλυμένη άσφαλτος είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που αντίκρισαν οι εργαζόμενοι, από άτομα που ήθελαν να γιορτάσουν την Ανάσταση με καταστροφικό τρόπο. Μάλιστα, όπως αναφέρει σε σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, εργαζόμενοι κινδύνευσαν εν ώρα καθήκοντος.
Δείτε εικόνες:
 
Η ανάρτηση της υπηρεσίας καθαριότητας στο facebook:
Ο εορτασμός της φετινής Ανάστασης σημαδεύτηκε στην πόλη μας από θλιβερές εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν κάποιοι ασυνείδητοι.  Ο απολογισμός: πάνω από 25 κάδοι καμμένοι και κατεστραμμένοι,  φανάρι κεντρικής οδού ολοσχερώς καμμένο, διαλυμένη άσφαλτος στα σημεία της φωτιάς, μεταξύ άλλων.  Μάλιστα, νωρίτερα εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαρότητας είχαν κινδυνεύσει στο καθήκον από επιθέσεις, όταν με εντολή της αστυνομίας είχαν κληθεί  να μαζέψουν ξύλα και αλλα αντικείμενα από κεντρικούς δρόμους και γειτονιές για να μην αποτελέσουν επικίνδυνες εστίες φωτιάς.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριοτητας αποκατέστησαν την εικόνα στις συνοικίες αυτές.  Ελπίζουμε στο μέλλον να μην δούμε ξανά τέτοιες δυσάρεστες εικόνες που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και αμαυρώνουν τον πολιτισμό μας.