Επεισόδια με ανήλικους σε προαύλιο εκκλησίας στον Πόρο: Tι λένε κάτοικοι για τα περιστατικά βίας στο CRETA24

Ανήσυχοι και προβληματισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής έπειτα και από το νέο περιστατικό το βράδυ της Τρίτης

Φωτογραφία Creta24

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο, μετά το άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού με ξύλα και πέτρες, με φερόμενους ως δράστες επτά ανήλικους και θύματα δύο άνδρες ηλικίας 51 39 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ (03/2) στην «καρδιά» της περιοχής και συγκεκριμένα έξω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, με το προαύλιο να μετατρέπεται συχνά πυκνά σε… αρένα του μποξ!

Φωτογραφία: Creta24

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν στο CRETA24 κάτοικοι της περιοχής, το χθεσινοβραδινό επεισόδιο δεν ήταν το μοναδικό, καθώς τα περιστατικά βίας και παραβατικότητας μεταξύ ανηλίκων στο συγκεκριμένο σημείο, αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

«Στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι, από τον Πόρο, Πατέλες και Κατσαμπά. Γίνεται χαμός», δηλώνει κάτοικος της περιοχής.

«Δυστυχώς πολλά ακούγονται τώρα τελευταία, μας προβληματίζει. Παντού είναι επικίνδυνα τώρα, πρέπει να προσέχουμε», δήλωσε μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής του Πόρου.

Φωτογραφία: Creta24

Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETA24, το περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ (03/02) στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο και η ομάδα των επτά συνελήφθη αμέσως μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού των δύο ενηλίκων. Κατηγορούνται, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι τους χτύπησαν με τα χέρια, με κλωτσιές, ενώ τους πέταξαν ξύλα και πέτρες.

Η αστυνομία συνέλαβε άμεσα τους τους ανήλικους, καθώς και τέσσερις γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται ακόμη τρεις κηδεμόνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες (03.02.2026) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, επτά (7) ανήλικοι κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο ημεδαπών. Επιπλέον συνελήφθησαν και τέσσερις (4) κηδεμόνες κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια καθώς και με τη χρήση ξύλων και πετρών δύο ημεδαπούς, ηλικίας 51 και 39 ετών προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Από προστρέξαντες αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα οι επτά ανήλικοι και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Επιπλέον συνελήφθησαν τέσσερις κηδεμόνες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται ακόμα τρεις (3) κηδεμόνες.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.”.

Προηγούμενο

Νέα απάτη με ΕΛΤΑ: Τι να κάνετε αν λάβετε αυτό το SMS

Επόμενο

Στη Θεσσαλονίκη και ο τρίτος τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ από το τροχαίο στη Ρουμανία

Σχετικά Άρθρα