Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
27.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ελικόπτερο συντρίβεται δίπλα σε παραλιακό εστιατόριο – Πανικός στους πελάτες

Πρέπει να διαβάσετε

«Πάγωσαν» οι θαμώνες του δημοφιλούς εστιατορίου παρακολουθώντας τη συντριβή του ελικοπτέρου

 

Στιγμές τρόμου έζησαν οι θαμώνες ενός δημοφιλούς εστιατορίου στις όχθες λίμνης στο Μίσιγκαν, όταν ένα ελικόπτερο συνετρίβη στην προσπάθειά του να προσγειωθεί σε διπλανό άδειο οικόπεδο.

Το ελικόπτερο σε βίντεο που δημοσιεύθηκαν φαίνεται να ανατρέπεται με τη «μύτη» προς τα εμπρός και να περιστρέφεται, δίπλα στο εστιατόριο Cabana Blue κοντά στη λίμνη St. Clair.

Το ελικόπτερο σηκώνει ένα σύννεφο σκόνης και συντριμμιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Η ουρά έγειρε προς τα πάνω καθώς οι έλικες συνέχισαν να περιστρέφονται, στέλνοντας τελικά το ελικόπτερο στο πλάι. Οι έλικες, που εξακολουθούσαν να περιστρέφονται, εκτόξευσαν σύννεφα από χώμα και συντρίμμια προς το εστιατόριο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Επικράτησε ωστόσο χάος από πανικόβλητους πελάτες.

Το ελικόπτερο ήταν ιδιωτικό, σύμφωνα με την αστυνομία του Clay Township. Τα αίτια της συντριβής ερευνώνται ακόμη.

 

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα