Ελένη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την άγρια δολοφονία και τον βιασμό της

Πρέπει να διαβάσετε

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 20 Μαΐου θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου μόλις ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης είπε από έδρας ότι το δικαστήριο διακόπτει για τις 20 του μήνα. Δικαστές και ένορκοι αποσύρθηκαν σε διάσκεψη για να αποφανθούν επί της ενοχής ή μη των δύο κατηγορουμένων και θα επανέλθουν το πρωί της Παρασκευής.

Εντάσεις ξανά στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ούτε σήμερα έλειψαν οι εντάσεις στη δικαστική αίθουσα κατά την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου αλβανικής καταγωγής με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη να ξεσπούν σε φωνές ακούγοντας την επιχειρηματολογία και τους αστυνομικούς να τους απομακρύνουν.

Οι δυο κατηγορουμένοι με το πέρας των αγορεύσεων, ρωτήθηκαν από την Πρόεδρο του δικαστηρίου αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους.

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Ρόδο τόνισε «κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω».

  • Πρόεδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;
  • Κατηγορούμενος: Όχι

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία επισήμανε «όπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτοβούλοι, να αγαπάνε την οικογένειά τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα