Ελένη Κρίτα: Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη – «Νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου»

Η εκπομπή «Μαμά-δες» έκανε πρεμέρα στην ΕΡΤ2 και καλεσμένη ήταν η ηθοποιός η Ελένη Κρίτα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς ξεπέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη, όταν γέννησε, αλλά και στον θάνατο της νύφης της, που άλλαξε τις ισορροπίες στη ζωή της.

«Ο γιος μου είναι μπαμπάς ο ίδιος, είναι 39 χρονών και είμαι και γιαγιά. Όταν “έφυγε” η νύφη μου, το εγγόνι μου ήταν 11 χρονών. Ένιωσα ότι πρέπει να αναλάβω ένα μέρος του ρόλου της μητέρας. Είναι δύσκολο για τους πατεράδες σε αυτές τις ηλικίες να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο εξ ολοκλήρου. Χρειάζεται και το χέρι μιας γυναίκας. Ήρθε η μικρή στο σπίτι μου και ο γιος μου είναι σαν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη. «Έπαθα κι εγώ τη γνωστή κατάθλιψη (σ.σ. επιλόχειο). Από την 5η-6η ημέρα έβαζα τα κλάματα καθημερινά. Νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου. Ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα., Οι πρώτοι μήνες, οι πρώτες 50 ημέρες ήταν δύσκολες. Σιγά σιγά μπόρεσα να συνηθίσω την ευθύνη, να την εντάξω στη ζωή μου».

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα