Ελεύθερος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης

Πρέπει να διαβάσετε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης συντρόφου του. Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος και τελικά μετά το τέλος της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι οι εξής:

-καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ)

-απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

-εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα
-και να μην πλησιάζει την 19χρονη.

Ο δικηγόρος του 27χρονου Παναγιώτης Κεφαλλήνος υποστήριξε τα εξής: «Δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα, έχοντας ως οδηγό του την ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος βίας κατά της συγκεκριμένης μηνύτριας κι άλλους ισχυρισμούς που καταδεικνύουν την αντιφατικότητα των ισχυρισμών της μηνύτριας. Όλοι οι ισχυρισμοί της είναι αντιφατικοί».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αναφέρεται στα όσα υποστηρίζει ο εντολέας του αλλά και στο τι επακολούθησε στο νοσοκομείο.

«Πήγε στο νοσοκομείο, αλλά όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν πήγε γιατί έκανε κάποια πράξη βίας ή οτιδήποτε άλλο σε βάρος της μηνύτριας. Η μηνύτρια η ίδια ανέφερε ότι είχε κάνει χρήση κάποιον σκευασμάτων. Το γεγονός τοποθετείται από την ίδια το βράδυ της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου. Πήγαν λοιπόν στο νοσοκομείο και η ιδία λέει ότι δεν είχαν κινητό για να κάνει καταγγελία και βρίσκεται στο νοσοκομείο αρκετές ώρες μόνη της, όταν γίνονταν οι εξετάσεις σε ένα ασφαλές περιβάλλον με γιατρούς με άλλους νοσηλευτικούς υπαλλήλους και δεν αναφέρει τίποτα σε βάρος του εντολέα μου. Αφού έχει τονίσει στους γιατρούς τι έχει συμβεί, αλλά δεν έχει πει τίποτα εναντίον του εντολέα μου, το βράδυ έκανε την καταγγελία».

Παράλληλα ο δικηγόρος του νεαρού άνδρα ισχυρίζεται ότι ποτέ ο πελάτης του δεν εγκατέλειψε τη σύντροφο του ούτε τις αφαίρεσε το πορτοφόλι που η ίδια ισχυρίστηκε ότι της έκλεψε. «Έφυγε στις οκτώ το πρωί από το νοσοκομείο και πήγε να φέρει τη μητέρα της που ο ίδιος την ειδοποίησε, κάθισε δύο –τρεις ώρες μαζί της στο νοσοκομείο και στη συνέχεια της πήγε το μεσημέρι χυμούς κι άλλα πράγματα. Ήταν συνέχεια μαζί της».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα