Ελεύθερο το ζευγάρι για την επεισοδιακή ληστεία σε κέντρο αισθητικής

Πρέπει να διαβάσετε

Ελεύθερο αφέθηκε ζευγάρι που συνελήφθη για ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Δευτέρα.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι μετέβη στην εταιρεία με μία απόδειξη στην οποία αναγράφονταν τα στοιχεία της 56χρονης συντρόφου του και απαίτησε να του επιστραφούν 600 ευρώ, με τον ισχυρισμό ότι εξαπατήθηκαν οικονομικά. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, ο ίδιος κατηγορείται ότι την έσπρωξε και άρπαξε ένα κουτί με 2.000 ευρώ από τον χώρο της υποδοχής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μετά τη σύλληψή τους σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα που άσκησε ποινική δίωξη για ληστεία σε βάρος του 36χρονου και για ηθική αυτουργία στη ληστεία σε βάρος της 56χρονης συντρόφου του, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διευθύντρια σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου φέρεται να ισχυρίστηκαν πως η 56χρονη δεν είχε καμία εμπλοκή στο περιστατικό, ενώ ο 36χρονος φέρεται να διαφωνεί με την πράξη όπως του αποδίδεται.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι, η 56χρονη χωρίς όρους, ενώ ο 36χρονος υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα