Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
28.8 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Εκπαιδευτής στον ΠΟΥ ο Αντώνης Παπαδάκης

Πρέπει να διαβάσετε

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος Εποπτών Δημόσιας Υγείας και Προϊστάμενος του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Αντώνης Παπαδάκης.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάλεσε τον κ. Παπαδάκη και ακόμη ένα Επόπτη Δημόσιας Υγείας, για να συμμετέχουν στην εκπαίδευση άλλων επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας για θέματα κρουαζιέρας.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε πως θα μεταβεί στο Μαρόκο, μαζί με τον συνάδελφο του, όπου ο ΠΟΥ με τα στελέχη όπου διαθέτει θα προχωρήσει στην εκπαίδευση τους.

«Αυτό θα γίνει σε λιμάνι του Μαρόκο, ώστε πάνω στην πράξη, στο κρουαζιερόπλοιο να δούμε τα καινούρια δεδομένα που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των κρουαζιερόπλοιων και μετά αφού δώσουμε εξετάσεις, συνεχίζουμε με την εκπαίδευση τέλος του χρόνου και μετά, ο ΠΟΥ θα μας χρησιμοποιήσει για να εκπαιδεύσουμε ανά τον κόσμο συναδέλφους, επιθεωρητές δημόσιας υγείας, εξειδικευμένα όμως στον έλεγχο του πλοίου και των πυλών εισόδων, αναφορικά με όλα τα νοσήματα και όχι μόνο με τον κορωνοϊό» τόνισε ο κ. Παπαδάκης.

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα