Έκοψε την πίτα του ο Μουσικός Σύλλογος «Απόλλων»

Πρέπει να διαβάσετε

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ιστορικός Μουσικός Σύλλογος   «Απόλλων», την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 , σε μια ιδιαίτερη βραδιά  όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μέσα στην φιλική ατμόσφαιρα που αναδύθηκε τόσο  την  ομορφιά της συνεργασίας όσο  και το θετικό αντίκτυπό της στην καλλιτεχνική  δημιουργία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Στο φιλόξενο «Καφέ Μαρίνα» συναντήθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου,  άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων,  υποστηρικτές  και δημιουργοί πολιτισμού, καθώς  και εκπρόσωποι φορέων για την κοπή πίτας του Αρχαιότερου Συλλόγου της Κρήτης, του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων» που ιδρύθηκε το 1908 επι Κρητικής πολιτείας και συνεχίζει αδιάλειπτα τη λειτουργία του μέχρι σήμερα.

Η πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων» Ιωάννα Γιάνναρη, ευχήθηκε καλή δημιουργική και καλλιτεχνική χρονιά στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία  να συζητήσουν θέματα γύρω από τις τέχνες και τον πολιτισμό του τόπου μας, να μοιραστούν καλλιτεχνικές αγωνίες και να ονειρευτούν  το μέλλον στο δημιουργικό τομέα των τεχνών!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα