Έκοψαν την πίτα του στο Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Χανίων

Πρέπει να διαβάσετε

Εκδήλωση με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/02/2024 στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Χανίων. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ενεργού Γήρανσης & Προστασίας Τρίτης Ηλικίας, Ιωάννης Σφυράκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και τ. Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ (υπάγονταν το Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Χανίων μέχρι 31/12/2023), Ιωάννης Γιαννακάκης, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας, Αικατερίνη Κουνελάκη, ο τ. Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και Υπεύθυνος Φυσικού Αντικειμένου του Προγράμματος Κ.Η.Φ.Η., Δημήτριος Μπιτσαξής.

Στον χώρο του ΚΗΦΗ πραγματοποιήθηκε αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας από τους Πρωτοπρεσβύτερους, Βασίλειο Φραγκιαδάκη της Ενορίας Αγίου Χριστοφόρου και Γεώργιο Τζομπανάκη της Ενορίας Αγίας Τριάδος Βαμβακόπουλου, καθώς και από τον αιδεσιμότατο, Χρήστο Καρίπογλου, της Ενορίας Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Νεροκούρου.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά των πεπραγμένων από την Υπεύθυνη της Δομής, Αργυρώ Δρουμπάκη, η οποία εξήρε τον σπουδαίο ρόλο του Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Χανίων στην τοπική κοινωνία.

Τέλος, η χορευτική ομάδα των ΚΑΠΗ χόρεψε και διασκέδασε με τους ωφελούμενους του Κ.Η.Φ.Η. να τους τραγουδούν και να ανταλλάσσουν μαντινάδες. Η συνένωση των Δομών Κ.Η.Φ.Η. – ΚΑΠΗ επισφραγίστηκε με χειροποίητο δώρο, το οποίο προσφέρθηκε στη Στέλλα Αγιασμενάκη.

Το ΚΗΦΗ Δήμου Χανιών ευχαρίστησε τον χορηγό της εκδήλωσης, Στέφανο Μαλαδάκη, ο οποίος τιμά τον ρόλο του εθελοντή αλλά και του ανθρώπου με υψηλό αξιακό σύστημα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα