Χτύπησε τη γιαγιά του, ληστές εισέβαλαν στο σπίτι 95χρονης

Πίστευε ότι ο θησαυρός που είχε στην κατοχή της θα ήταν ασφαλής στην αυτοσχέδια κρυψώνα όπου τον είχε φυλάξει μέσα σε ένα… βαρέλι μια ηλικιωμένη από τα Φάρσαλα! Όμως, δεν φρόντισε να κρατήσει επτασφράγιστο το μυστικό της και διαπίστωσε με τρόμο ότι το μεγαλύτερο μέρος του είχε εξαφανιστεί!

Η 84χρονη συνταξιούχος του Ο.Γ.Α. Εμφανίστηκε ταραγμένη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και διηγήθηκε μια ιστορία που έκανε τους αστυνομικούς να την παρακολουθούν με γουρλωμένα μάτια. Όπως είπε, είχε τοποθετήσει το ιλιγγιώδες ποσό των 250.000 ευρώ μέσα σε δύο μεταλλικά κουτιά και τα είχε κρύψει σε ένα ξύλινο βαρέλι στην αποθήκη της!

Όμως, πριν από λίγες ημέρες ζήτησε από ένα πρόσωπο που θεωρούσε έμπιστο να βγάλει τα κουτιά από το βαρέλι και να της τα φέρει, αλλά όταν τα άνοιξε βρήκε μέσα μόλις… 30.000 ευρώ! Η ηλικιωμένη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του «έμπιστου» άνδρα, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε τα υπόλοιπα 220.000 ευρώ. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα και οι αστυνομικοί ερευνούν με προσοχή την υπόθεση.

Το κύριο ερώτημα που ζητά απάντηση, είναι για ποιον λόγο η 84χρονη κράτησε ένα τόσο μεγάλο ποσό στο σπίτι και δεν τα κατέθεσε στην τράπεζα, ενώ η προανάκριση προσπαθεί να εξακριβώσει πόσα άτομα γνώριζαν την ύπαρξη του θησαυρού και πόσοι από αυτούς είχαν πρόσβαση στην αποθήκη όπου βρισκόταν το βαρέλι.

Πηγή: protothema.gr