Εκλάπησαν ενδύματα του οίκου Balmain λίγο πριν την εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Πρέπει να διαβάσετε

Στόχος κλοπής έγινε ο οίκος μόδας Balmain, ενώ απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Τουλάχιστον 50 ενδύματα από την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 κλάπηκαν μαζί με φορτηγό που τα μετέφερε στο Παρίσι, το Σάββατο (16/9).

Σύμφωνα με ανάρτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Olivier Rousteing, η ληστεία έλαβε χώρα καθώς τα ρούχα παραδίδονταν από το αεροδρόμιο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο κέντρο του Παρισιού, αν και δεν διευκρίνισε ποιο αεροδρόμιο.

Ο Γάλλος σχεδιαστής, ο οποίος διευθύνει τον οίκο από το 2011, ενημερώθηκε για την κλοπή από τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος είναι ασφαλής. Τόνισε ότι η Balmain και οι προμηθευτές της θα εργαστούν «μέρες και νύχτες» για να ξαναφτιάξουν τα ενδύματα που λείπουν. «Ξανακάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο ασεβές»έγραψε σε μια συνοδευτική λεζάντα, προσθέτοντας: «Σε αγαπώ ομάδα Balmain μου και δεν θα τα παρατήσουμε».

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε στο Reuters ότι η παρουσίαση του Balmain θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τη ληστεία, εν αναμονή της έρευνας.

ΠηγήCnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα