ΕΚΗ: Μοίρασαν έναν τόνο πατάτες σε άνεργους και χαμηλόμισθους

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του σε οικογένειες του νομού μας, που χρειάζονται την στήριξη της κοινωνίας μοίρασε ένα τόνο πατάτες, που προσέφερε η Λέσχη Lions MINOAS Heraklion.

Πρόκειται για μία ακόμα κοινωνική δράση του ΕΚΗ, που σε συνεργασία με άλλες κοινωνικές ομάδες στέκεται δίπλα σε ανέργους, αλλά και σε εργαζόμενους με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, συναδ Στέλιος Βοργιας ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Λέσχης Lions MINOAS Heraklion, L.Ανδρέα Χατζηδάκη και αποφάσισαν από κοινού την έναρξη της συνεργασία με στόχο την βοήθεια των οικογενειών του Ηρακλείου, που βρίσκονται στις λίστες του ΕΚΗ και οι οποίες κάθε χρόνο μεγαλώνουν, αναδεικνύοντας την αύξηση του αριθμού των άπορων οικογενειών.

Έπειτα από την διανομή των 1000 κιλών βιολογικών πατατών, του παραγωγού Δημήτρη Βολωνάκη, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες δράσεις, χαρίζοντας χαμόγελα σε οικογένειες του νομού μας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα