Στην Κρήτη που τόσο αγαπούσε κηδεύτηκε το πρωί της Παρασκευής η 25 Chloe που «έσβησε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο.

Η 25 κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια συνδύαζε τη δουλειά με τις διακοπές της στην Κρήτη. Εργαζόταν σε μπαρ των Μαλίων τα καλοκαίρια απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον ήλιο και τη θάλασσα.

Την περασμένη Τετάρτη 5 Αυγούστου η νεαρή κοπέλα, που φίλοι αλλά και συνάδελφοι της την περιέγραφαν ως ένα χαμογελαστό κορίτσι, κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε μπαρ στα Μάλια. Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών της Εντατικής Μονάδας δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της παρά τον πόνο τους για την απώλεια της μόλις 25 ετών Χλόης, αποφάσισαν να γίνει η κηδεία της και να ταφεί στην Κρήτη καθώς ήταν το μέρος που αγαπούσε τόσο πολύ.

Η Χλόη ήταν ένα κορίτσι που ζούσε έντονα, ήταν η ψυχή της παρέας και αγαπούσε τη διασκέδαση συνδυάζοντας της πάντα με τη δουλειά έλεγαν όσοι την γνώριζαν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι ήταν πολύ δημοφιλής μεταξύ των νεαρών Βρετανών τουριστών που επισκέπτονταν την περιοχή των Μαλίων για τις καλοκαιρινών τους διακοπών και πολλοί διασκέδαζαν στο μπαρ όπου εργαζόταν η νεαρή κοπέλα.

 

Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς της, λιγοστοί φίλοι από τη Μεγάλη Βρετανία αλλά και φίλοι της και συνάδελφοι της από την περιοχή των Μαλίων αποχαιρέτησαν το χαμογελαστό κορίτσι που έφυγε τόσο πρόωρα, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.Ε