Είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμός στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού από τον Ροταριανό Όμιλο «Ηράκλειο – Ελ Γκρέκο»

Πρέπει να διαβάσετε

Η αλληλεγγύη και η συμπόνια αποτελούν θεμέλια της κοινότητάς μας. Σε μια νέα πρωτοβουλία που αντανακλά την υποστήριξη των ανθρώπων σε ανάγκη, ο Ροταριανός Όμιλος “Ηράκλειο – Ελ Γκρέκο”, τη Δευτέρα 19/2 πραγματοποίησε μια ανθρωπιστική προσφορά προς τις Φυλακές Νέας Αλικαρνασσού.

Με σεβασμό προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ανάγκη για στήριξη, ο Όμιλος παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης και είδη ρουχισμού για την φροντίδα και τις ανάγκες των κρατουμένων.

Τα είδη παρέδωσαν, ο προ Πρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Χριστοδουλάκης, η Ταμίας, Ρούλα Τσαρλαμπά – Πετούση και ο Κοσμήτορας, Γιάννης Χριστοδουλάκης. Τα είδη παρέλαβαν: Ο Αρχιφύλακας του καταστήματος κ. Νίκος Ριζωτάκης και ο Κοινωνικός Λειτουργός, κ. Γρηγόρης Χαμαλάκης.

Και αυτή η δωρεά αντιπροσωπεύει τη συνεχή δέσμευση του Ρ.Ο. “Ηράκλειο – Ελ Γκρέκο” να προβαίνει σε ανθρωπιστικές ενέργειες σε κάθε ευκαιρία. Μέσω των πρωτοβουλιών του, ο Όμιλος επιδιώκει όχι μόνο να παρέχει πρακτική βοήθεια, αλλά και να δείξει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του προς κάθε μέλος της κοινότητας.

Ο Ροταριανός Όμιλος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πρωτοβουλία και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να συνεχίσει να υπηρετεί την κοινότητα με αγάπη και αφοσίωση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα