Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Μεσκλά Χανίων, μετά τη δολοφονία της 55χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για ανθρωποκτονία, καθώς στο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν κακώσεις.

Μιλώντας στο Creta24, o κ. Μπελιβάνης ανέφερε πως η άτυχη 55χρονη έφερε 14 κακώσεις από νύσσον τέμνον όργανο τραχηλικά, αυχενικά, στο πρόσωπο αλλά και μια κάκωση στην περιοχή της αριστερής μασχάλης.

Από τις 14 κακώσεις, οι 8 ήταν βαθιά τραύματα ενώ οι υπόλοιπες έξι ήταν απλές εκδορές. Ωστόσο, μόνο ένα από τα τραύματα ήταν θανατηφόρο, το οποίο ήταν στην δεξιά πλάγια τραχηλική χώρα με συνέπεια την απώλεια αίματος και την κατάληξη της 55χρονης. 

Όσον αφορά τον χρόνο του εγκλήματος, ο κ. Μπελιβάνης εξαρχής είχε αναφέρει πως ήταν δύσκολο να προσδιοριστεί, λόγω του ψύχους που υπήρχε στον χώρο που βρέθηκε η σορός της 55χρονης ενώ σύμφωνα με το γαστρικό περιεχόμενο δολοφονήθηκε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης ή τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης.