Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα Λινοπεράματαεντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Νορβηγός που αναζητούνταν από τις Αστυνομικές Αρχές για τη δολοφονία της 55χρονης γυναίκας στα Μεσκλά Χανίων.

Για την σύλληψη του 48χρονου, εξέδωσε ανακοίνωση λίγο αργότερα και η Ελληνική Αστυνομία, στην οποία αναφέρεται πως έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος είχε διαπράξει την ανθρωποκτονία σε βάρος της 55χρονης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθη, σήμερα το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής που διαπράχθηκε στα Χανιά.

Ειδικότερα, προχθές το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά βρέθηκε ημεδαπή εντός οικίας, θανάσιμα τραυματισμένη.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, προέκυψε ότι αλλοδαπός είχε διαπράξει την ανθρωποκτονία σε βάρος της ημεδαπής, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως από την κ. Ανακρίτρια Χανίων.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντόπισαν τον εν λόγω αλλοδαπό σε περιοχή του Ηρακλείου και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως».