Έφτιαξαν κρύπτες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και μετέφεραν 26 κιλά κάνναβης

Πρέπει να διαβάσετε

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που είχε εισαχθεί στην Ελλάδα μέσα σε κρύπτες ενός αυτοκινήτου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Κρυσταλλοπηγής και της Ασφάλειας Κοζάνης στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός 36χρονου Έλληνα στην πόλη της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26 κιλών και 184 γραμμαρίων. Κατά την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα ναρκωτικά είχαν εισάγει στην χώρα το πρωί της Δευτέρας με Ι.Χ. αυτοκίνητο δυο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 37 χρόνων και στη συνέχεια τα μετέφεραν από περιοχή της Φλώρινας στην κατοικία του 36χρονου, όπου τα αποθήκευσαν με σκοπό την διακίνησή τους.

Το αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους δυο αλλοδαπούς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε άλλη περιοχή της Φλώρινας και κατά την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του υπήρχαν ειδικά κατασκευασμένες κρύπτες, στις οποίες είχαν τοποθετήσει την ποσότητα των ναρκωτικών. Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα