Τρείς αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ιρανός γυμναστής την συμφωνία με τον οποίο, έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ο ΟΦΗ, έφτασε  στο Ηράκλειο και έπιασε δουλειά στον ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κρητική ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας ο Alireza Rabbani, βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα, σε άμεση επικοινωνία με τον Νίκο Νιόπλια και τους συνεργάτες του από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Η καθυστέρηση της άφιξης του, οφείλεται προφανώς, στις απαιτούμενες διαδικασίες για την έκδοση βίζας, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Η ΠΑΕ OΦH 1925 αναφέρει στην ανακοίνωση της, ότι: Από το Ηράκλειο συνεχίζει πλέον να παρέχει τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ ο Alireza Rabbani. Ο Ιρανός Sports Scientist / Fitness Coach της ομάδας μας, ο οποίος βρισκόταν σε άμεση επικοινωνία με τον Νίκο Νιόπλια και τους συνεργάτες του από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, ολοκλήρωσε τη συνεργασία με την πρώην ομάδα του κι αφού ρυθμίστηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την έκδοση της βίζας από την πατρίδα του, ήρθε στην Κρήτη για να μείνει, κάνοντας ακόμα πιο ισχυρό το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ.