Εφιάλτης στην τουαλέτα: Κοπέλα φρίκαρε όταν ξεπήδησαν αρουραίοι από τη λεκάνη της

Πρέπει να διαβάσετε

Μια νεαρή TikToker ήρθε αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό θέαμα όταν τράβηξε το καζανάκι της τουαλέτας.

Ένα βίντεο στο TikTok ήταν αρκετό για να προκαλέσει τρόμο στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έχετε καθίσει ποτέ στην τουαλέτα και ξαφνικά να σας έρχεται εκείνη η ενοχλητική σκέψη ότι ένα φίδι ή ένα ποντίκι έχει γλιστρήσει μέσα στη λεκάνη και πρόκειται να σας ορμήσει την ώρα που κάθεστε;

Μπορεί μια τέτοια σκέψη να σας προκαλεί γέλιο, αλλά ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να ελέγχετε διπλά την λεκάνη την επόμενη φορά που θα πάτε στην τουαλέτα, καθώς μια TikToker από το Όστιν του Τέξας είδε μερικούς αρουραίους να βγαίνουν από εκεί. Και αν κρίνουμε από την αντίδραση της, δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκε.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok εξηγεί: «Κυριολεκτικά μόλις μετακόμισα σε αυτό το διαμέρισμα. Πριν από 25 δευτερόλεπτα, έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα και ξεκλείδωσα. Πήγα και τράβηξα το καζανάκι γιατί μόλις είχα ανοίξει το νερό. Αμέσως άκουσα ένα δυνατό θόρυβο. Τρέμω κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα αντιστρέφει την κάμερα και ανοίγει την πόρτα του μπάνιου της για να αποκαλύψει τι προκάλεσε τον θόρυβο.

@thecatherinemulder

paid $2300 for some trauma & bonus roommates lol #greenscreenvideo #fyp #rats #traumatok #ItsGreatOutdoors

♬ original sound – CMULDS

Ξαφνικά εμφανίζεται ένας αρουραίος, ο οποίος φαίνεται ήρεμος και χαλαρός πάνω στο καπάκι της τουαλέτας.

«Και αυτό βγήκε από την τουαλέτα», φωνάζει η Catherine, πριν ουρλιάξει καθώς ένα άλλο, πολύ μεγαλύτερο τρωκτικό, βγάζει το κεφάλι του από τη λεκάνη.

«Φεύγω από εδώ, γ@μώτ0. Βγαίνω έξω. Βγαίνω έξω. Φεύγω», φωνάζει η TikToker, αρπάζοντας τα κλειδιά της για να φύγει από το σπίτι.

Πηγήgazetta.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα