Ήταν το 10ο και ήταν το καλό..! Μετά από πολλές εβδομάδες προετοιμασίας και με την οργανωτική επιτροπή να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του, αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Κρήτη, βρέθηκαν στο ένα και μοναδικό Baja Beach Bar για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πολυπόθητη διεκδίκηση του στέμματος, στο τουρνουά beach volley «Kings & Queens», στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Με σύμμαχο λοιπόν το καιρό, οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου με το ταμπλό των αντρών, για να ακολουθήσουν τα παιχνίδια των γυναικών από το μεσημέρι και μετά μέχρι αργά το βράδυ.!

Και επειδή οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές εντός και εκτός γηπέδων, δροσιστικά σπρέι από την εταιρεία Agnes μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ δε έλειψε και η γλυκιά νότα στο τουρνουά με τη 10η επετειακή τούρτα Kings N Queens από το ζαχαροπλαστείο Firenze.

Στο αγωνιστικό κομμάτι «η προπόνηση μίλησε», με τις δύο περισσότερο προπονημένες ομάδες να φτάνουν τελικό και στα δύο ταμπλό.!!

Στον τελικό των γυναικών οι πλέον γνώριμες «τουρνουοκατακτήτριες» Μαρτίνα και Βανέσα επιβεβαίωσαν το τίτλο του φαβορί αφήνοντας δεύτερες και καταϊδρωμένες (στην κυριολεξία) τις Εφεντάκη / Ανυφαντάκη που υπερέβαλαν εαυτό αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στον τελικό των αντρών από την άλλη είδαμε κάτι που μάλλον πρέπει να το συνηθίσουμε για φέτος το καλοκαίρι, καθώς Μονιάκης / Βολιτάκης και Bartosz / Κολα, είναι οι μόνες ομάδες που προπονούνται καθημερινά πράγμα και που φάνηκε εκ του αποτελέσματος.

Μια όμως ομάδα στέφθηκε Kings of the beach και αυτή ήταν οι Bartosz/Κολα ύστερα από έναν άκρως ανταγωνιστικό τελικό!

Φυσικά οι νικήτριες ομάδες αλλά και οι φιναλίστ μοιράστηκαν πλούσια δώρα και έπαθλα αξίας άνω των 500 ευρώ.

«Και κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι για το Kings N Queens of the beach tournament 2020. Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε covid free για το 2021», καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.