Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Εδώ βρήκε τραγικό θάνατο η 17χρονη μαθήτρια – Η έκκληση της οικογένειάς της μέσα από το Creta24

Πρέπει να διαβάσετε

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Χερσόνησου και ολόκληρης της Κρήτης από τον τραγικό χαμό της 17χρονης μαθήτριας που, έπεσε από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι αρχές ερευνούν με πολλή προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό.

Η μαθήτρια σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελιώνοντας την εξέταση της στο πλαίσιο των  ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα. Οι αστυνομικές αρχές φέρονται να εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίαςχωρίς όμως να μπορούν μέχρι στιγμής να αποκλείσουν το σενάριο του δυστυχήματος.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες βρίσκονται στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια. Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση μέσω του Creta24, σε όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη νεαρή μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα