«Μητέρα με δύο παιδιά, 8 και 5 ετών, έχασε τη ζωή της μέσα σε τρεις εβδομάδες», δήλωσε η νύφη της 43χρονης που κόλλησε κορωνοϊό και πέθανε.

Η 43χρονη, η κηδεία της οποίας έγινε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο, νόσησε με κορωνοϊό, νοσηλεύθηκε δύο εβδομάδες σε απλή κλινική και τα ξημερώματα της Δευτέρας διασωληνώθηκε.

Οπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» στο Mega, η 43χρονη Θεανώ έγραψε μέσα από το νοσοκομείο γράμματα για τα παιδιά, τον άντρα και τα αδέλφια της.

«Είχε αφήσει μηνύματα για όλους, για τα αδέλφια της από ένα μήνυμα ξεχωριστό, για τον πατέρα της, για τα παιδιά της, για τους γιατρούς που διασωληνώνουν μπροστά στον κόσμο που έχει αυτή την ασθένεια και μπορεί να διασωληνωθούν και αυτοί μετά», τόνισε η νύφη της.

«Οπως γράφει και εκείνη, φοβόταν από αυτά που άκουγε. Επειδή είχε και κάποια μικροπροβλήματα, φοβόταν προφανώς για θρομβώσεις και για τέτοια… Μετά όταν μπήκε και είδε για το Astra Zeneca, δεν ήθελε να κάνει AstraZeneca, λέει να ξαναμπώ όταν θα έχουν ανοίξει και θα είναι ελεύθερη επιλογή… Το αμέλησε, κόλλησε», εξήγησε η νύφη της.

«Αντιλήφθηκε πως μια απλή αναβλητικότητα μπορεί να οδηγήσει σε κάτι που δεν μπορείς να αντιδράσεις, σε κάτι που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις», είπε ο αδελφός της 43χρονης, συμπληρώνοντας πως «μακάρι να ευαισθητοποιηθεί κάποιος και να προλάβει».

Συγκλονίζουν τα γράμματα της 43χρονης

«Είμαι 43 χρόνων, έχω δύο μικρά παιδάκια. Τη Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου. Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα Covid στην Καβάλα. Αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση», γράφει η 43χρονη.

«Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον, λίγο η αναβλητικότητά μου, δεν το έκανα. Τι κέρδισα; Δεν κέρδισα, το αντίθετο. Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω. Βγήκε το ΑstraΖeneca. Ασ’ το λέω, άλλη φορά… Άλλη; Ποια άλλη; Δεν υπάρχει άλλη φορά», προσθέτει.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε… Ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός. Ο καθένας μας έχει έναν γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία», συνεχίζει η Θεανώ στο γράμμα της.

Οπως αναφέρεται στην εκπομπή «Live News», πριν από λίγους μήνες η 43χρονη Θεανώ είχε καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να ανοίξει τον δικό της παιδότοπο.

Πηγή: iefimerida.gr