Για έναν νέο κύκλο θεραπείας στο Παρίσι βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ωστόσο μια ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ κάνει λόγο για δυσκολίες που προέκυψαν.

Η 36χρονη, που πριν από ενάμιση χρόνο δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, βρίσκεται στο Παρίσι για ένα νέο κύκλο θεραπειών στο Κέντρο Υδροθεραπείας, μια εξειδικευμένη μονάδα για εγκαυματίες προκειμένου να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της, κάτι το οποίο πρέπει να επαναλαμβάνει κάθε έξι μήνες.

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η καλή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία την συνοδεύει στο ταξίδι της, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με την Ιωάννα Παλιοσπύρου την ώρα που εισέρχεται στο «Percy Army Training Hospital» περπατώντας προς το ιατρείο των ειδικών που θα έκαναν την αξιολόγηση των εγκαυμάτων της.

Το βίντεο όμως διακόπτεται και ακολουθεί μια ανακοίνωση της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία αναφέρει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…».

Πηγή: iefimerida.gr