Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Το γεγονός, ότι κλιμάκιο του ΥΔΕΖΙ έσπευσε στην Αλόννησο την ημέρα του μνημοσύνου της άτυχης Καρολάιν δείχνει ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πολύτιμα στοιχεία για τα οποία αναζητούν απαντήσεις και ενδεχομένως και διευκρινίσεις τις οποίες μπορεί να δώσει μόνο ο σύζυγος της νεαρής μητέρας.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τις εξελίξεις ανέφερε πως ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί, ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Η νέα κατάθεση του συζύγου και το ρολόι της Καρολάιν

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την δύσκολη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι «σφίγγες». Αυτό που επισημαίνουν με νόημα στο ethnos.gr είναι ότι ο 32χρονος πιλότος δίνει αυτή την ώρα, μία συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων και ανατροπών.

Το ρολόι φέρνει στο φως στοιχεία «φωτιά»

Ακόμα ένα καθοριστικό στοιχείο που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση είναι το ρολόι που είχε στο χέρι της η άτυχη Καρολάιν την στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, οι παλμοί που αυτό κατέγραψε δεν συμπίπτουν με την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είχαν εισβάλει στο σπίτι οι ληστές. Οι Αρχές καλούν λοιπόν τον σύζυγο της κοπέλας να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο στοιχείο που μαζί με άλλα οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ στο συμπέρασμα πως τελικά δεν επρόκειτο για ληστεία.

«Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη του τίποτα», ανέφερε στο OPEN αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 32χρονος άνδρας είναι η πληροφορία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πως ο χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα καταγραφικού από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, δεν συμπίπτει επίσης με τις ώρες της ληστείας.

Πηγή: ethnos.gr