«Μπάμπη εδώ υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να τα απαντήσεις», τόνισαν αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών στον πιλότο, απαριθμώντας τα ένα προς ένα αφού πρώτα άκουσαν, για ακόμη φορά, το δικό του σενάριο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN TV  οι αξιωματικοί του ζήτησαν να απαντήσει σε μια σειρά από ευρήματα:

  • Ότι το κινητό ρολόι κατέγραφε τους παλμούς της Καρολάιν την στιγμή που ο δράστης τους περιέγραφε ότι και οι δύο ήταν ακινητοποιημένοι
  • ότι το κινητό του τηλέφωνο κατέγραφε βήματα την ώρα που θεωρητικά και με βάση τα όσα περιγράφει θα έπρεπε να ήταν φιμωμένος και δεμένος και να είχε χάσει και τις αισθήσεις του
  • του εξήγησαν, παράλληλα, ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά και μπορεί να εξακριβωθεί πότε μια κάρτα μνήμης αφαιρείται και πότε όχι.

Χειμαρρώδης στην απολογία του

Όπως είπε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ δεν υπήρχε συνεργός και τα έκανε όλα μόνος του, ότι  τελικά δεν ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κλυδωνισμούς..Σύμφωνα με τον ίδιο το τελευταίο βράδυ είχαν ακόμη ένα καβγά με την Καρολάιν που κατέληξε να τον διώξει από το κρεβάτι και να του πει ακόμη μια φορά να χωρίζουν και να φύγει από το σπίτι.
Έβγαλε τις κάρτες sim από το καταγραφικό και αφού της πέταξε στην τουαλέτα, προσπάθησε να τη σταματήσει να μιλάει. Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και της έκλεισε το στόμα και τη μύτη και τη σκότωσε.  Αμέσως μετά έπνιξε το σκυλί για να κάνει ακόμη πιο τραγική την κατάσταση και ξεκίνησε η προσπάθειά του να σκηνοθετήσει την ληστεία.
Μετά την υπογραφή της ομολογίας του δεν ήταν πολλές οι συζητήσεις με τους αστυνομικούς. Όλο το βράδυ έμεινε σε ένα μικρό χώρο στο ανθρωποκτονιών στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.
Πηγή: ethnos.gr