Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Δολοφονία στο Μαρούσι: Ιατροδικαστής θα εξετάσει την 17χρονη – Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πρέπει να διαβάσετε

Θρήνος επικρατεί στο Μαρούσι μετά την άγρια δολοφονία με θύμα μία κοπέλα 22 ετών και δράστιδα μία 17χρονη φίλη της.

Όλα συνέβησαν όταν η 22χρονη ζήτησε από την 17χρονη φίλη της, με την οποία φέρεται να διατηρούσε πολύ στενή σχέση, να διακόψουν τις επαφές τους. Τότε η 17χρονη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε με σφοδρότητα στο θύμα προκαλώντας της αλλεπάλληλα τραύματα στον λαιμό.

Η δολοφονία της κοπέλας αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο της 17χρονης βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και επικοινώνησε με την Άμεση Δράση.

Δεν είναι σε θέση να καταθέσει η 17χρονη

Η 17χρονη κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και αναμένεται να γίνει η μεταγωγή της στον εισαγγελέα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο εισαγγελέας να ζητήσει και μία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν την εξετάσει τη 17χρονη.

Η ίδια δεν είναι σε θέση να καταθέσει και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Πληροφορίες θέλουν να  έχει καταθέσει μόνο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πάσχει από βαριά ασθένεια και πρέπει να παίρνει τα χάπια της.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται να την εξετάσει ιατροδικαστής τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα η 22χρονη είχε ζητήσει από την 17χρονη να σταματήσουν να βλέπονται. 

Η συγγνώμη της οικογένειας της 17χρονης

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέλαβε την υπεράσπιση της 17χρονης που δολοφόνησε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την 22χρονη φίλη της, στο σπίτι της πρώτης στο Μαρούσι.

Οπως αναφέρει η οικογένεια της ανήλικης, η κόρη τους λάμβανε μακροχρόνια αγωγή για τα ψυχικά προβλήματα που είχε, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να θεραπευτεί.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της, κάνει αναφορά για μια σχέση «η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας». Κλείνοντας εκφράζουν την οδύνη τους στην οικογένεια της 22χρονης κι αναφέρουν πως «ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους, θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή». Ο δικηγόρος χαρακτηρίζει τη δολοφονία «έγκλημα πάθους».

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα