Σημάδια από δύο σφαίρες βρέθηκαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και στον τοίχο του διαμερίσματος της πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Οι δράστες συνολικά έριξαν 13 σφαίρες, οι 10 από τις οποίες πέτυχαν στο σώμα και σκότωσαν τον δημοσιογράφο. H 11η βρέθηκε στο καπό του αυτοκινήτου του, ενώ οι άλλες δύο χτύπησαν στον τοίχο και στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας. Η απόσταση ανάμεσα στην πολυκατοικία και το απέναντι παρκάκι είναι 50-60 μέτρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Όπως ανέφερε ένοικος του διαμερίσματος «άκουσα έναν θόρυβο σαν να πέφτει βράχος. Αργότερα ανακαλύπτω μια τρύπα στον τοίχο, οπότε αυτός ήταν ο θόρυβος που άκουσα».

Τα πιθανά λάθη που έκαναν οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ αναζητούν οι αξιωματικοί ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχουν καταφέρει να χαρτογραφήσουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της διαδρομής που ακολούθησαν.

Αναφορικά με το σκούτερ των δραστών, το σενάριο αυτό να είναι καλά κρυμμένο σε κάποιο κλειστό γκαράζ, ολοένα και φαντάζει πιο πιθανό.

«Επαγγελματικό το χτύπημα»

«Επαγγελματικό χτύπημα» χαρακτήρισε τη δολοφονία του δημοσιογράφου ο εμπειρογνώμονας Γιώργος Ραυτογιάννης, τονίζοντας πως «δεν ήθελαν να αφήσουν κανένα στοιχείο που ενδεχομένως να περιείχε το μοιραίο λάθος για αυτούς».

«Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι το φόρτωσαν κάπου, το έχουν κρύψει σε κάποιο γκαράζ, ώστε να έχουν τον χρόνο να το εξαφανίσουν πλήρως» ανέφερε ο εμπειρογνώμονας.

Το σκούτερ που χρησιμοποίησαν οι δράστες και το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη, δείχνει ότι δεν ήθελαν να αφήσουν κανένα ίχνος το οποίο μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή τους.

Πηγή: newsbeast.gr