Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στην Αθήνα – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Πρέπει να διαβάσετε

Επί ποδός θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αστυνομικοί, ενόψει της επετείου για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μία μόλις ημέρα πριν από την πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, για την οποία και θα βρίσκονται επί ποδός δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής, οι δρόμοι της πρωτεύουσας θα κατακλυστούν από πλήθος κόσμου που θα διαδηλώσει με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί αύριο, Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, στην επέτειο του θανάσιμου τραυματισμού του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια.

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ θα εφαρμόσει δρακόντεια μέτρα στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, ενόψει της επετείου για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επί ποδός θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας περίπου 4.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς από το πρωί έχουν προγραμματιστεί πολλά συλλαλητήρια.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα