Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Δολοφονία 59χρονου επιχειρηματία στη Μάνδρα: Το περιβάλλον του ερευνά η Αστυνομία – Τον εκτέλεσαν με τουλάχιστον 18 σφαίρες

Πρέπει να διαβάσετε

Ολοκληρώθηκε η εξονυχιστική έρευνα του Ανθρωποκτονιών η οποία προσπαθεί να βρει τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες των αρχών να ταυτοποιήσουν τους δράστες της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία.

Σε βίντεο που υπάρχει διακρίνεται ότι πιθανότατα οι εκτελεστές να είναι επαγγελματίες, καθώς αφού πρώτα γάζωσαν με τουλάχιστον 18 σφαίρες τον 59χρονο επιχειρηματία που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, έβαλαν φωτιά και άφησαν μέσα και το φονικό όπλο, το καλάσνικοφ, προκειμένου να δυσκολέψουν τις προσπάθειες των αρχών να τους ταυτοποιήσουν. Οι εικόνες ουσιαστικά μαρτυρούν αυτό το μαφιόζικο χτύπημα και τα απομεινάρια του αυτοκινήτου έχουν μεταφερθεί στο εγκληματολογικό εργαστήριο για περαιτέρω έρευνες.

Επιπλέον οι αρχές, ερευνούν αυτή την στιγμή, όπως είπε και το περιβάλλον του 59χρονου επιχειρηματία, να διαπιστώσουν αν είχε εχθρούς, αλλά και πώς ήταν δυνατόν οι εκτελεστές του να γνώριζαν ότι δεν είχε μαζί του την προσωπική του ασφάλεια.

Η οικιακή βοηθός του σε δηλώσεις της ανέφερε, ότι ο 59χρονος είχε πάντα μαζί του προσωπική ασφάλεια, καθώς ήταν γνωστή η ακριβή ώρα που θα επέστρεφε στο σπίτι του.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί και η γυναίκα του στα σκαλιά του σπιτιού τους, 200 μέτρα από το σημείο που στήθηκε η ενέδρα θανάτου.

Ωστόσο, οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται, καθώς η δική της δολοφονία είχε γίνει με κίνητρο τη ληστεία.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα της περιοχής ο οποίος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, δύο με τρεις μέρες πριν από το φονικό είχε δει την ίδια ώρα γύρω στις 6.30 με 7 η ώρα το απόγευμα, δύο μηχανές με τέσσερις αναβάτες που του φάνηκαν ύποπτοι είχαν εγκατασταθεί στο συγκεκριμένο σημείο και συζητούσαν μεταξύ τους.

ΠηγήΕΡΤ

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα