Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στην Ανακρίτρια ο 19χρονος φίλος του θύματος που αναζητούνταν

Ο 19χρονος που φέρεται να ήταν το μοιραίο βράδυ μαζί με τον 20χρονο θύμα αλλά και έναν ακόμη νεαρό που δεν έχει ταυτοποιηθεί, παρουσιάστηκε στην Α' Ανακρίτρια.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Κυριακής (15/03) ο 19χρονος φίλος του 20χρονου θύματος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου. Ο 19χρονος που φέρεται να ήταν το μοιραίο βράδυ μαζί με τον 20χρονο θύμα αλλά και έναν ακόμη νεαρό που δεν έχει ταυτοποιηθεί, παρουσιάστηκε στην Α’ Ανακρίτρια.

Σύμφωνα με την voria.gr o δικηγόρος του είχε επικοινωνήσει νωρίτερα σήμερα με τις αρχές και είπε πως ο νεαρός, θα προσέλθει να καταθέσει όσα γνωρίζει για το συμβάν. Σημείωσε ωστόσο πως θα το κάνει ενώπιον της ανακρίτριας γι΄αυτό και έφτασε στα δικαστήρια, χωρίς να περάσει από το κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.


Υπενθυμίζεται ότι χθες η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη τόσο στον 19χρονο όσο και σε έναν ακόμη νεαρό, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 20χρονο στην Καλαμαριά.

Οι δύο κατηγορούνται για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κατοχής αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη με βάση τον νέο αθλητικό νόμο και από κοινού.

Έκκληση του δικηγόρου της οικογένειας του θύματος

Στις Συκεές Θεσσαλονίκης, μέσα σε βαρύ κλίμα τελέσθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η κηδεία του 20χρονου που μαχαιρώθηκε στην καρδιά το βράδυ της Πέμπτης.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κάνει έκκληση να ανοίξουν τα στόματα για να διαλευκανθούν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Πηγή: cnn.gr

Προηγούμενο

Χανιά: Μια σύλληψη για την άγρια συμπλοκή στο κέντρο

Επόμενο

Το μήνυμα φορέων για την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή

Σχετικά Άρθρα