Η Βίκος Cola, με σταθερή παρουσία σε κάθε δυνατή μουσική στιγμή, ήταν εκεί όπου το Σάββατο 10 Μαΐου οι Adriatique μετέτρεψαν τα ιστορικά Λατομεία Διονύσου σε έναν επιβλητικό ηχητικό καμβά. Με φόντο το πεντελικό μάρμαρο, εκεί που η Ακρόπολη ξεκίνησε το ταξίδι της, χιλιάδες λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής βίωσαν μια εμπειρία που δεν ήταν απλώς ένα ακόμα event — ήταν η στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων. Το ελβετικό DJ δίδυμο παρουσίασε το πολυαναμενόμενο “X” ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που συνέδεσε τον αρχαίο χώρο με τον σύγχρονο ήχο. Η Βίκος Cola με «δίψα για μουσική» και διασκέδαση, ήταν εκεί που η μουσική συναντά την ένταση και ο ρυθμός το αυθεντικό συναίσθημα.
Στο Λατομείο Διονύσου, το εμβληματικό set των Adriatique κορυφώθηκε με το “Home”, μια επιλογή που έκλεισε συναισθηματικά τη βραδιά και ένωσε το πλήθος σε ένα κοινό αίσθημα του “αυτό θα το θυμάμαι”. Η Βίκος Cola ήταν εκεί, κομμάτι αυτής της εμπειρίας. Γιατί, τελικά, όταν η μουσική γίνεται μνήμη, η Βίκος Cola έχει ήδη δώσει το στίγμα της.
Η “Δίψα για Μουσική” δεν είναι απλώς ένα tagline – είναι statement. Η Βίκος Cola είναι εκεί όπου η μουσική γίνεται εμπειρία, όπου ο ρυθμός ενώνει το κοινό γεννιούνται στιγμές που μένουν. Από urban parties και alternative stages, μέχρι μεγάλες open air παραγωγές, το brand έχει ταυτιστεί με τη νέα γενιά που ζει με ρυθμό και διψά για το διαφορετικό. Δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις – τις αφουγκράζεται, τις στηρίζει. Κι εκεί, ανάμεσα στο φως, τον ήχο και τον παλμό, μια Βίκος Cola σε ξεδιψά μοναδικά. Γιατί όταν η μουσική γράφει ιστορία, κάποιος έχει πιει ήδη την πρώτη γουλιά.