Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
28.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Διπλό φονικό στ’ Ανώγεια: «Ήταν σε κατάσταση αμόκ», υποστήριξε η ιατροδικαστής της πλευράς Καλομοίρη

Πρέπει να διαβάσετε

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στα Ανώγεια.

Η δίκη συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στα Χανιά με την εξέταση ιδιώτη ιατροδικαστή από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Όπως είπε, η βολίδα που δέχτηκε ο Λευτέρης Καλομοίρης από τον Γιώργο Ξυλούρη ήταν στοχευμένη και όχι προϊόν πάλης, και συνέβη την ώρα που ο Λευτέρης Καλομοίρης προσπαθούσε να σηκωθεί από κάτω όπου είχε πέσει μετά από μπουνιά που είχε δεχτεί.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ως προς τα τραύματα του Ξυλούρη προκύπτει ότι οι πρώτες δύο βολίδες που δέχτηκε είναι εξ επαφής. Μεταγενέστερα κατα τη στροφή του σώματος και κατά την πτώση στο έδαφος δέχτηκε και τις υπόλοιπες.

Οι απανωτοί συνεχόμενοι πυροβολισμοί από τον Μανώλη Καλομοίρη εναντίον του Γιώργου Ξυλούρη δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος ήταν σε αμόκ και σε μια κατάσταση που δεν μπορούσε να ελέγξει, υποστήριξε η ιατροδικαστής.

Επίσης όπως είπε ο Ξυλούρης από τη στιγμή που δέχτηκε τους δύο πυροβολισμούς εξ επαφής δεν ήταν σε θέση να πυροβολήσει, καταλήγοντας ότι ο πυροβολισμός του Ξυλούρη εναντίον του Λευτέρη Καλομοίρη προηγήθηκε, γιατί μετά τον τραυματισμό του ο Ξυλούρης δε θα μπορούσε να έχει πυροβολήσει.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 24 Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα