Αντιμέτωπος με τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, βρίσκεται ο 22χρονος «επιδειξίας» από τη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός έφτασε στις αρχές μετά από καταγγελία 25χρονης τον περασμένο Μάιο, την oποία κυνήγησε μέχρι την πόρτα του σπιτιού της. Τότε ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παρενόχληση 4 γυναικών και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.

Οι καταγγελίες που ακολούθησαν

Στη συνέχεια όμως και μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η 25χρονη με τον νεαρό, υπήρξαν και άλλες κοπέλες που κατήγγειλαν τη δράση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απόπειρες βιασμού φέρεται να έγιναν η πρώτη στις 6 Αυγούστου σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Νέα Σμύρνη,  σε βάρος μιας 19χρονης.

Οι δύο κοπέλες έφτασαν στις Αρχές και κατήγγειλαν τη δράση του νεαρού άνδρα, με την αστυνομία να σχηματίζει δικογραφίες. Η προσωποποίηση τους έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε το συμβάν τον Μάιο με την 25χρονη.

Η σεξουαλική επίθεση σε μία ακόμη κοπέλα, 28 ετών, που κατά τον εισαγγελέα συνιστά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα (προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας) σημειώθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Ο κατηγορούμενος στο υπόμνημα του αρνείται όσα του καταλογίζουν οι νεαρές γυναίκες, ισχυριζόμενος πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός.

Πηγή: ethnos.gr