Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης η 44χρονη γυναίκα που φέρεται να σκότωσε τον 56χρονο σύντροφό της σε ξενοδοχείο του Τσούτσουρα.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και της δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή, ενώ το δικαστήριο θα ορίσει δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Υπενθυμίζεται πως ο 56χρονος βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα της Τρίτης και έφερε πολλά τραύματα στο στήθος από αιχμηρό αντικείμενο ενώ το δωμάτιο ήταν γεμάτο αίματα. Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποίος λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα πήρε τηλέφωνο και στο ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή προσήγαγαν την 44χρονη ξαδέλφη του θύματος με την εξετάζεται να είχε και ερωτική σχέση και διέμεναν μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα υποστήριξε πως είχαν έλθει μαζί για διακοπές στις 20 Ιουλίου και θα έμεναν στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον Τσούτσουρα μέχρι και το Σάββατο 27 του μήνα.

Η ίδια συνεχίζει να υποστηρίζει πως ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε ενώ ήταν μαζί στο δωμάτιο και ενώ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στο δωμάτιο επίσης βρέθηκαν παραισθησιογόνα χάπια με τους αστυνομικούς να έχουν ήδη ζητήσει να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις τόσο στο θύμα όσο και στην 44χρονη.

Η γυναίκα υποστήριξε πως ο ξάδελφος της αυτοτραυματίστηκε χωρίς όμως να πείσει τους αστυνομικούς καθώς όλα τα στοιχεία ήταν εις βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας γείτονες άκουσαν έντονη λογομαχία μεταξύ του 56χρονου και της 44χρονης. Μάλιστα οι φωνές ήταν ιδιαίτερα έντονες και το σκηνικό επαναλήφθηκε λίγη ώρα πριν εντοπιστεί αιμόφυρτο το θύμα. Επίσης δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του δωματίου ενώ μέσα στο μπάνιο βρέθηκε ένα ματωμένο ψαλίδι.