Δήμος Μαλεβιζίου: Ανακοίνωση για τη λειτουργία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών

Ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι υπέρ της συνέχισης του εργασιακού βίου των εργαζομένων στις κοινωνικοπρονοιακές δομές και προτείνουμε ως μοντέλο επίλυσης του προβλήματος αυτό της μονιμοποίησης των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”»

Οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜεΑ, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου Μαλεβιζίου θα λειτουργήσουν έως τις 12:00 το μεσημέρι την Πέμπτη, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων σε προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Η απογευματινή βάρδια στο ΚΔΑΠ ΜεΑ θα λειτουργήσει κανονικά.

Κεντρικό αίτημα της Ομοσπονδίας αποτελεί η μονιμοποίηση των εργαζομένων που απασχολούνται επί σειρά ετών με διαδοχικές συμβάσεις στις κοινωνικές δομές των δήμων. Πρόκειται για προσωπικό που απασχολείται σε κρίσιμες υπηρεσίες, όπως οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ), οι δομές για άτομα με αναπηρία(ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) και τα Κέντρα Κοινότητας.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι υπέρ της συνέχισης του εργασιακού βίου των εργαζομένων στις κοινωνικοπρονοιακές δομές και προτείνουμε ως μοντέλο επίλυσης του προβλήματος αυτό της μονιμοποίησης των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”».

Προηγούμενο

Δολοφονία Ελευθερίας: Η σκηνοθεσία τροχαίου, το "άλλοθι" του 40χρονου και το βίντεο με το αυτοκίνητο της 43χρονης

Επόμενο

Δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις, στο κινητό Πολυϊατρείο «Ασκληπιός Ι» για τα μαθητές του Καστελλίου

Σχετικά Άρθρα