Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Η κόρη της τη ρωτάει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι, ε;”»

Πρέπει να διαβάσετε

Για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή και στιγμές που περνά με την κόρη της, καθώς και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας την περίπτωση της κ. Καϊλή, η οποία αποφυλακίστηκε υπό τον όρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης και της παραμονής εντός της οικίας της, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως «η μικρή την πιάνει από το λαιμό και της λέει «μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι, ε;» – επειδή της είχαν πει ότι ήταν ταξίδι, όταν ήταν προφυλακισμένη – και αφού η κ. Καϊλή της λέει ότι «αύριο θα είμαστε πάλι μαζί», μόνο τότε κοιμάται».

Ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως μπορεί να δέχεται στο σπίτι της επισκέψεις από τον οποιονδήποτε εκείνη θελήσει και μάλιστα αυτές έχουν ξεκινήσει, όπως και η επικοινωνία της μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου με τους φίλους της.

Σε ότι αφορά την διαμονή της σε διαφορετικό σπίτι από τον πατέρα του παιδιού της και επί σειρά ετών σύντροφο της, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή επέλεξε να μείνει σε διαφορετικό σπίτι από τον Τζιόρτζι. Θα μπορούσαν υπό όρους, βάσει της ανακριτικής απόφασης, να μένουν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η κ. Καϊλή επέλεξε να μείνει σε άλλο σπίτι, ενώ σημείωσε ότι «μιλάει με τον σύντροφο της στο τηλέφωνο, όμως μόνο για ότι αφορά στο παιδί».

Σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο δικηγόρος τόνισε πως «στους βιασμούς δεν υπάρχουν μάρτυρες. Η καταγγελία μιας γυναίκας είναι το ισχυρότερο αποδεικτικό μέσο, εάν δε υπάρχει και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που να την επιβεβαιώνει, τότε θεωρείται ότι είναι «δεμένη» η υπόθεση».

Μάλιστα, με αφορμή δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, που άφησε υπόνοιες σχετικά με το διάστημα των τεσσάρων μηνών που πέρασαν από την πρώτη καταγγελία της γυναίκας μέχρι την νεότερη καταγγελία της στην οποία ανέφερε και το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη, τόνισε ότι ο ίδιος στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είχε διαφορετικά μέτρα και σταθμά, καθώς οι καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού, λόγω των οποίων έμεινε προφυλακισμένος για μήνες, αφορούσαν «περιστατικά» που καταγγέλθηκε ότι έγιναν πριν από πολλά χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα