Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Ήρεμη, ψύχραιμη και πανέτοιμη – Αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας», λέει ο δικηγόρος της Ρούλας

Στη ΓΑΔΑ καταθέτει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο.

Ο δικηγόρος της Ρούλας, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha και ανέφερε πως η θεία των αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα, Δήμητρα Πισπιρίγκου, αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας.

«Ήδη είναι σε εξέλιξη η κατάθεσή της, η οποία δίνεται ενόρκως, δηλαδή αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας και πηγή πληροφόρησης για τα περιστατικά που ερευνώνται και ειδικά για τη μικρή Ίριδα, γιατί βρισκόταν στο σπίτι και η ίδια».

«Ήρεμη, ψύχραιμη και πανέτοιμη» η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου «πριν από τη συγκεκριμένη είσοδο στο αστυνομικό μέγαρο ήταν σε πάρα πολύ ήρεμη κατάσταση, ψύχραιμη και πανέτοιμη. Κλήθηκε να εκτελέσει ένα καθήκον, αμέσως ανταποκρίθηκε».

Σχετικά με τη φραστική επίθεση που δέχθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος είπε: «Ήταν δύο ή τρεις κυρίες που καταφέρθηκαν εναντίον της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία προσήλθε στην ώρα που την κάλεσαν, άμεσα και πρόθυμα να εκτελέσει την υποχρέωσή της και να δώσει τη μαρτυρική κατάθεση για την οποία κλήθηκε».

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο πόρισμα θανάτου Μαλένας και Ίριδας

Αναφορικά με την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ο δικηγόρος είπε για το πόρισμα θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας: «Θα το δούμε αν είναι έτσι. Η Ρούλα δεν το περίμενε», προσθέτοντας ότι «το θεωρεί ως αποτέλεσμα της σκιαγράφησης υπόθεσης και της προσωπικότητάς της μέχρι σήμερα. Υπήρχαν παθολογικά αίτια που είχαν δοθεί ως αίτια θανάτου στους γονείς. Τώρα ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα παθολογικά αίτια ή αμφισβητούνται και εμφανίζεται με μία απρόσμενη βεβαιότητα το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου, που θα πρέπει να μελετηθεί πολύ προσεκτικά όταν θα έχουμε στα χέρια μας το σύνολο του πορίσματος».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα