Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου, 2025
21.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

“Δήμαρχος” τεσσάρων ημερών λόγω ΚΕΔΕ ο Γιώργος Αγριμανάκης

Πρέπει να διαβάσετε

Στην Αλεξανδρούπολη χτυπάει η “καρδιά” της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτήν την εβδομάδα, καθώς εκεί πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος. Όπως είναι λογικό, τόσο ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός όσο και αρκετοί αντιδήμαρχοι θα συμμετέχουν στις εργασίες του κρίσιμου συνεδρίου, στο οποίο μεταξύ άλλων αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και ο νέος κώδικος της αυτοδιοίκησης καθώς και οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση, μεταξύ άλλων και στο εκλογικό σύστημα.

Επ΄αυτού λογικά θα τοποθετηθεί ο Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος , ο οποίος είναι προγραμματισμένο να μιλήσει την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου.

Εντωμεταξύ πίσω στο Ηράκλειο, δημαρχεύων θα είναι μέχρι και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Αγριμανάκης, αφού και ο αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Σισαμάκης θα βρίσκεται κι εκείνος στην Αλεξανδρούπολη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα