Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η δημοτική αρχή Χερσονήσου για την αποκατάσταση των καταστροφών που προκάλεσαν στην περιοχή ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μεγάλο «στοίχημα» αποτελεί η προετοιμασία του δήμου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

«Το παραλιακό μέτωπο έχει πληγεί βάναυσα. Σε όλο το μήκος του βόρειου μετώπου του δήμου Χερσονήσου υπάρχουν τεράστιες καταστροφές για την αποκατάσταση των οποίων απαιτούνται σημαντικά κονδύλια που ξεπερνούν τις οικονομικές δυνατότητες του δήμου. Για αυτό το λόγο έχουμε απευθυνθεί στα αρμόδια υπουργεία», δήλωσε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και την εκπομπή Live με την Αντιγόνη o Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Η αποκατάσταση των ζημιών είναι αδύνατο να αποκατασταθούν στο σύνολό τους.

«Θα έχουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση του παραλιακού μετώπου το καλοκαίρι αλλά όχι όπως πραγματικά θα θέλαμε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Σέγκος.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου κάλεσε την πολιτεία να σταθεί αρωγός επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή προχώρησε στην καταγραφή των ζημιών αλλά και στη σύνταξη των απαραίτητων τεχνικών δελτίων.

«Πλέον ξεκινάει ο αγώνας της αποκατάστασης», τόνισε ο Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε πως «δίχως την αρωγή των αρμόδιων υπουργείων Υποδομών, Εσωτερικών και Ανάπτυξης δεν μπορούμε να επουλώσουμε τις πληγές».