Διαρρήκτης εισέβαλε σε σπίτι που κοιμόταν ηλικιωμένη – Τον βρήκαν οι αστυνομικοί

Θα μπορούσε να γίνουν σενάριο για κωμωδία όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια διάρρηξης στο σπίτι μιας μοναχικής ηλικιωμένης στην περιοχή Κάτω Ρεβένια της Λαμίας, όπου ένας διαρρήκτης παραβίασε την πόρτα της εισόδου και άρχισε να ψάχνει για χρήματα, ενώ η γυναίκα κοιμόταν.

Ένας γείτονας που δεν είχε ύπνο, στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τον είδε να τρυπώνει στο σπίτι και τηλεφώνησε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Πολύ γρήγορα, έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Λαμίας οι οποίοι βρήκαν μισάνοιχτη την πόρτα και κάλεσαν ενισχύσεις, καθώς όλα έδειχναν ότι ο διαρρήκτης ήταν μέσα.

Όταν το σπίτι ζώστηκε από άνδρες της Ασφάλειας και της Τροχαίας που απέκλεισαν κάθε δίοδο διαφυγής, οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα και βρήκαν την ηλικιωμένη κοιμισμένη, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είχε… «επισκέψεις»! Ο εισβολέας ήταν άφαντος, όμως οι ένστολοι ήταν σίγουροι ότι δεν διέφυγε και άρχισαν να ερευνούν ένα- ένα τα δωμάτια.

Τελικά, τον ξετρύπωσαν πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, όπου είχε κρυφτεί ελπίζοντας ότι οι αστυνομικοί θα έφευγαν χωρίς να τον εντοπίσουν! Ο δράστης, που είναι ένας νεαρός Ρομά ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες διαρρήξεις, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα