Διαρρήκτες «έγδυσαν» κατάστημα ψιλικών

Οικονομική καταστροφή προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στη Σούρπη Μαγνησίας οι άγνωστοι «ποντικοί» που βρήκαν ανοιχτό ένα παράθυρο, τρύπωσαν στο εσωτερικό και άρπαξαν όσα εμπορεύματα μπορούσαν, με τη ζημιά να ξεπερνάει τα 10.000 ευρώ!

Οι δράστες άδειασαν κυριολεκτικά το κατάστημα, αρπάζοντας κούτες με τσιγάρα και συσκευασμένους καφέδες, ενώ στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Ο σοκαρισμένος επαγγελματίας κατήγγειλε την διάρρηξη στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος αγνώστων. Η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συνέλαβαν αμέσως τους διαρρήκτες επιχείρησης

Μια επιχείρηση στη Σέριφο παραβίασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης δύο Έλληνες, οι οποίοι άρπαξαν χρήματα από το εσωτερικό της, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού. Στην κατοχή του ενός από δύο βρέθηκε το ποσό των 234,10 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα