Διανομέας παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Εφιάλτης χωρίς τέλος τα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων με θύματα διανομείς.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στον κυκλικό κόμβο έξω από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στη Λαμία, όπου διανομέας που επέβαινε σε μηχανάκι παρασύρθηκε από μπετονιέρα.

Το βαρύ όχημα το οποίο είναι δεξιοτίμονο, προσπάθησε να εισέλθει στον κυκλικό κόμβο αφού σταμάτησε στο στοπ και το μηχανάκι που κινούταν στην ίδια κατεύθυνση με την μπετονιέρα επίσης σταμάτησε.

Όταν ξεκίνησαν ο οδηγός της μπετονιέρας δεν είδε το μηχανάκι που ήταν μπροστά του και ξεκινώντας το παρέσυρε. Ευτυχώς από τις κόρνες και τις φωνές άλλων οδηγών σταμάτησε μετά από λίγα μέτρα. 

Ο νεαρός ντελιβεράς, που φορούσε κράνος, απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο πόδι και εμφανώς σοκαρισμένος, ενώ διακομίσθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπως αναφέρει το lamiareport.gr 

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η Τροχαία και η Δημοτική αστυνομία για βοηθήσουν, αφού υπήρξε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, για αρκετή ώρα.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, που παραλίγο να κοστίσει πολύ ακριβά στον άτυχο ντελιβερά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα